452690
452690
452690
452690
452690

Redatelj 'Robin Hooda' stigao u Hrvatsku! 'Dubrovnik će biti samo srce filma'

  • , 06.10.2016., 16:02
  • Autor:
  • komentara

Jedan od producenata filma je i slavni Leonardo DiCaprio čime se otvara mogućnost njegova dolaska u Hrvatsku.

 
 
 
 
Otto Bathurst (FOTO: Getty)
Otto Bathurst (FOTO: Getty)

Holivudska produkcija ponovo stiže u lijepu našu! Slavni redatelj Otto Bathurst stigao je u Dubrovnik u društvu E. Bennetta Walsha kako bi gradske vlasti obavijestio da će se film 'Robin Hood' snimati upravo kod nas. Među prvima holivudske velikane ugostio je Andro Vlahušić i saznao da će Dubrovnik biti 'samo srce filma'.
"Za film povijesne tematike, odabir lokacije je upravo ključan. Razmatrali smo desetke lokacija po cijelom svijetu, međutim Dubrovnik se vrlo brzo nametnuo kao jedini izbor“, kazao je Bathurst na današnjem susretu s Vlahušićem, prenosi Dubrovnik.hr.

Do sada potvrđene lokacije na kojima će se snimati Robin Hood uključuju dio Straduna, gradski porat, Ulicu Svetog Dominika i prostor ispod mosta na Pločama. Postavljanje scenografije započet će već u prosincu, a samo snimanje odvijat će se tijekom tri tjedna u veljači i ožujku.

U filmu glume Jamie Foxx i Jamie Doran, a jedan od producenata filma je i slavni Leonardo DiCaprio čime se otvara mogućnost njegova dolaska u Hrvatsku. Premijera filma planirana je za veljaču 2018. godine, a u promidžbene aktivnosti bit će utrošeno 100 milijuna dolara. S obzirom da će Dubrovnik biti dio globalne marketinške kampanje ne trebamo ni spominjati koji će to utjecaj imati na još uspješniji razvoj našeg turizma.

Otto Bathurst (FOTO: Getty)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se