Svjetska produkcija

Redatelj 'Robin Hooda' stigao u Hrvatsku! 'Dubrovnik će biti samo srce filma'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedan od producenata filma je i slavni Leonardo DiCaprio čime se otvara mogućnost njegova dolaska u Hrvatsku.

Holivudska produkcija ponovo stiže u lijepu našu! Slavni redatelj Otto Bathurst stigao je u Dubrovnik u društvu E. Bennetta Walsha kako bi gradske vlasti obavijestio da će se film 'Robin Hood' snimati upravo kod nas. Među prvima holivudske velikane ugostio je Andro Vlahušić i saznao da će Dubrovnik biti 'samo srce filma'.
"Za film povijesne tematike, odabir lokacije je upravo ključan. Razmatrali smo desetke lokacija po cijelom svijetu, međutim Dubrovnik se vrlo brzo nametnuo kao jedini izbor“, kazao je Bathurst na današnjem susretu s Vlahušićem, prenosi Dubrovnik.hr.

Pogledaj i ovo Russell Crowe na snimanju filma Robin Hood - 1 Kako je ovo moguće? Bivši seks-simbol doživio je strašne ozljede na snimanju hit-filma, a za njih je saznao tek 10 godina kasnije: "Nastavio sam raditi"

Do sada potvrđene lokacije na kojima će se snimati Robin Hood uključuju dio Straduna, gradski porat, Ulicu Svetog Dominika i prostor ispod mosta na Pločama. Postavljanje scenografije započet će već u prosincu, a samo snimanje odvijat će se tijekom tri tjedna u veljači i ožujku.

U filmu glume Jamie Foxx i Jamie Doran, a jedan od producenata filma je i slavni Leonardo DiCaprio čime se otvara mogućnost njegova dolaska u Hrvatsku. Premijera filma planirana je za veljaču 2018. godine, a u promidžbene aktivnosti bit će utrošeno 100 milijuna dolara. S obzirom da će Dubrovnik biti dio globalne marketinške kampanje ne trebamo ni spominjati koji će to utjecaj imati na još uspješniji razvoj našeg turizma.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene