444668
444668
444668
444668
444668

UVRIJEDIO ANU IVANOVIĆ, ALI I SVE ŽENE Srpski voditelj traži oprost

  • , 27.07.2016., 12:46
  • Autor:
  • komentara

Živorad Nikolić imao je dobre namjere kaže, no bio je neprimjeren.

 
 
 
 
Živorad Nikolić (FOTO: Youtube)
Živorad Nikolić (FOTO: Youtube)

Živorad Nikolić, voditelj na srpskoj državnoj televiziji uvrijedio je poznatu tenisačicu Anu Ivanović, ali sramotno uvrijedio i sve žene. Naime, u razgovoru s djevojčicom koja trenira tenis, rekao joj je 'Bit ćeš kao Ana Ivanović, pa da se i ti dobro udaš'.

Nakon toga na noge se digla javnost koja je njegovu rečenicu ocijenila uvredljivom. Živorad, koji vodi emisiju Žikina Šarenica na RTS-u sada se ispričao.

'Budući da se velik broj žena našao uvrijeđen zbog mojeg postupka u emisiji, to znači da su one u pravu, a da sam ja pogriješio. Zbog toga se najiskrenije ispričavam djevojčici Eleni, svim ženama Srbije ali i Ani Ivanović što sam suprotno dobrim namjerama učinio nešto neprimjereno', stoji u priopćenju RTS-a.

Niže u videu pogledajte kako je to Živorad vrijeđao žene.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se