Nisu se štedile

Žestoki obračun na Twitteru: 'Sestra ti je ku*va!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sestre Kardashian našle su joj se na meti i nije ih štedila...

Model Amber Rose, koja je u prošlosti bila u vezi s reperom Kanyeom Westom, nazvala je Kim Kardashian ku*** tijekom svađe na Twitteru s njezinom sestrom Khloe Kardashian.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian vidite li razliku? Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

Obitelj Kardashian očito se jako zamjerila Amber koja je Kylie Jenner nazvala djetetom koje mora ići spavati u 19 sati, a prozvala je i njezinog navodnog dečka Tygu te mu poručila da ga može biti sram što hoda sa 17-godišnjakinjom.

Amber Rose: 'Možete poljubiti moju MILF stražnjicu!'

Khloe joj je uzvratila nazvavši je striptizetom, no ni tad joj Amber nije ostala dužna: 'Sretna sam što si nas podsjetila na činjenicu da sam bila striptizeta kad mi je bilo 15 godina... Bit ću ta mala ku*va kako bih pomogla svojoj obitelji, jednako kao i tvoja sestra koja je također ku*va.' Nakon toga Amber je objavila i fotografiju na Instagramu na kojoj piše: 'Kad tvoja šogorica nazove tvoju bivšu striptizetom, a žena ti ima vlastitu snimku seksa', a na fotografiji su Kanyeove ekspresije lica.

 

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on

'Ne sjećam se da sam te ikada nazvala ku*vom... No na kraju dana nas vjerojatno većina ljudi voli nazivati ku*vama. To je najlakše. Tako je, kako je, no mi smo i dalje žive', odgovorila je Khloe putem Twittera.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene