Ne želi ići protiv sebe

'Ne znam što da vam kažem. Ne sviđa mi se!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Željko Joksimović je bio šokiran izvedbom jednog od kandidata u srpskom X Factoru. A što ga je to šokiralo - pjesma ili transseksualnost ovog natjecatelja... možda jedno i drugo.

Transvestit Filip iz Skoplja, zvan i Fifi, oduševio je članove žirija - Kristinu, Eminu i Kikija, ali ne i Željka Joksimovića.

'Imam dosta pjesama, nastupa na festivalima, spotove. Smatram da nema potrebe da se krijem. Moraš biti hrabar i ići za onim što voliš', rekao je Fifi.

Pogledaj i ovo Jovana Joksimović - 2 ''magična jovana'' Jovana Joksimović javila se s magičnog mjesta gdje je bila sa suprugom Željkom, ali svu pažnju ukrala je njezina haljina!

>> Tamara rasplakala žiri: 'U sobi smo sa svjetskim talentom!'

Kristina Kovač ga je pitala u kojem rodu želi da ga oslovljavaju, a on je rekao u ženskom. Dok Željku ništa nije bilo jasno i pitao se kako to da piše na papiru Filip, Fifi mu je objasnio da je on transseksualac.



'Imaš anđeoski glas kojim vladaš perfektno. Imaš hrabrost, stav', složili su se Kristina i Kiki nakon njegova nastupa. Emina mu je pohvalila štikle, no Željko Joksimović je bio šokiran.

'Ne znam što da vam kažem. Filipe Fifi, molim te, otpjevaj mi još nešto. Ja sam malo šokiran. Nisam previše konzervativan. Uvjeri me da si to što jesi', rekao mu je Željko.

Fifi je nakon toga otpjevao još jednu pjesmu no ipak nije uspio osvojiti Željkov glas.

'Ja bih sada stvarno išao protiv sebe kad bih rekao da mi se to sviđa. A ne sviđa mi se. Ali dobro pjevaš', zaključio je Željko.

Ovaj postupak poznatog srpskog pjevača izazvao je reakcije srpskih LGBT organizacija koje smatraju kako je Joksimović pokazao osnovno nepoštovanje prema natjecateljici Fifi te kako kao javna osoba mora paziti na ono što izgovara u javnom prostoru, u ovom slučaju na televiziji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene