Šuškanja sve glasnija

SKANDAL u obitelji nogometaša! Ženu varao sa Sorajom?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Starleta Soraja Vučelić, prema pisanjima srpskih medija, kriva je za razvod trogodišnjeg braka poznatog nogometaša.

Poznata srpska starleta Soraja Vučelić našla se u vrućim vodama nakon što su srpski mediji prenijeli kako se navodno srpski nogometaš Zoran Rendulić razvodi upravo zbog nje. Naime, igrača Crvene Zvezde prije devet mjeseci ostavila je supruga, a razlog je njegova avantura s fatalnom Sorajom. Srpski mediji su neslužbeno saznali kako nema šanse da će doći do pomirenja između Rendulića i supruge jer ga je ona navodno uhvatila na djelu.

Pogledaj i ovo showbuzz Počinitelj u bijegu Napad molotovljevim koktelom: Soraji opet zapalili auto

'Zorana je žena uhvatila u prijevari, a onda je saznala i za sve prethodne afere među kojima je i ona sa Sorajom Vučelić. Kada je shvatila da se njen suprug sa Sorajom viđao duži vremenski period, spakirala je stvari i vratila se kod roditelja. Ona već devet mjeseci ne živi s njim, a prekinula je i svaki kontakt, ne javlja mu se na telefon, niti mu odgovara na poruke. Kada je odlazila iz kuće, sa sobom je povela i jednog od dva psa koje su imali', rekao je izvor blizak nogometašu za portal 'Srbija Danas'.

Čini se da je tako došao kraj trogodišnjem braku, iako se Rendulić trudi ponovno osvojiti suprugu, te i dalje nosi vjenčani prsten kako nitko ne bi posumnjao u njihovu bračnu krizu. Poznati nogometaš sve ove godine znao je da supruga nije s njim zbog novca, jer njezini roditelji imaju privatnu tvrtku, već zbog prave ljubavi, ali čini se kako je toj ljubavi došao kraj, iako sam Rendulić te navode osporava.

 

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene