Bivša otkrila

'Zakasnio je na vlastito vjenčanje, bio u krevetu s drugom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

David Bowie svakako je jedna od najvećih zvijezda današnjice, no njegov povratak na scenu izgleda je najviše uznemirio njegovu bivšu ženu Angie Barnett.

Život rock zvijezde svakako je zanimljiv.

Pogledaj i ovo showbuzz objavio 27 albuma Slavni Ziggy Stardust jedan je od najvećih glazbenika svih vremena, a ovo je njegovih 10 najpopularnijih hitova

Uz toliko fizičkim promjena, David Bowie i danas je jedan od najintrigantnijih lica na svjetskoj sceni.

Iako je on danas u skladnom braku s predivnom 57-godišnjom manekenkom Iman , njegova bivša supruga Angie Barnett tvrdi kako oni žive u slobodnoj vezi te da se i danas zabavlja s muškarcima.

'Moj bivši muž voli se seksati u troje s muškarcima i ženama. Zbog njegove promiskuitetnosti zakasnili smo na vlastito vjenčanje', Angie je ispričala o Bowieju za The Sun.

Otkrila je kako je Bowie na dan vjenčanja zaveo nepoznatu ljepoticu u jednom klubu u Londonu. 'Zaveli smo je i proveli noć zajedno. Kad smo se probudili, vidjeli smo da kasnimo na ceremoniju', ispričala je Angie o klinču. Bivša manekenka i David vjenčali su se 1971., a rastali su se devet godina poslije.

>> Što kad bračni sklad poremeti celebrity par? Andrej Pejić u Bowievom spotu!

Iako je poručila kako smatra da se Bowie promijenio od tada, nije propustila nadodati kako je 70-tih bio ovisnik o kokainu.

I dok njegova bivša otkriva detalje iz prošlosti, on je nakon deset godina objavio novi album 'The Next Day'. Glazbenik i dalje ima puno toga reći, inspiracije mu izgleda ne manjka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene