Vjerovali ili ne...

Vrijeđala voditelja, nije znala da je još u eteru: 'On je takav je**** šu***!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Paris Hilton probija se u radijskim eterima otkako je postala DJ-ica, ali ovog puta nije podigla medijsku prašinu svojim singlom već onime što je izgovorila u eteru!

Paris Hilton tijekom ovog tjedna gostovala je u jednoj radio emisiji, a nekadašnja starleta, danas DJ-ica, pričala je o svojoj glazbi s DJ-em emisije Showgram.

>> Zvijezde koje su slavne zbog... NIČEGA!

Pogledaj i ovo Princ William Događa se! Pogledajte trenutke najveće sramote nekih od najpoznatijih zvijezda, paparazzi su čak i princa Williama snimili poslije čašice previše!

No, ono što Paris nije znala jest da je nakon kraja intervjua još uvijek uključena u eter te se počela derati: 'On je je**** šu***! Neću više nikad raditi intervju s njim!'

Snimka tog događaja instantno je završila na internetu, a objavio ju je portal TMZ.

Naime, Paris je poludjela zbog toga jer je vditelj komentirao da je svoju karijeru poznate osobe, točnije starlete, započela snimanjem kućnog pornića. Nisu joj se svidjela ni pitanja o tome želi li se udati i imati djecu.

'Mnogi slavni su počeli svoju karijeru snimanjem porno videa, je si li ikad poželjela da se to nije dogodilo?', rekao joj je voditelj.

'To nije imalo nikakve veze sa mnom, samo sam tad hodala s vrlo bolesnom osobom', rekla je Paris. Podjsetimo, pornić je snimila s Rickom Salamonom te je on 'procurio' na internetu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene