448065
448065
448065
448065
448065

SASVIM SLUČAJNO! Voditeljica pokazala grudi tenisaču

  • , 27.08.2016., 08:12
  • Autor:
  • komentara

Kamere su uhvatile nesretni trenutak tijekom kojeg je voditeljica pokazala više nego što je htjela.

 
 
 
 
Susana Gimenez ( Screenshot: You Tube)
Susana Gimenez ( Screenshot: You Tube)

Voditeljica Susana Gimenzez tijekom intervjua pokazala je grudi tenisaču Juanu Martinu del Potru. Naravno, riječ je o slučajnom događaju. Dok su Susana i Martin razgovarali o meču koji je izgubio u finalu od Andya Murraya voditeljica se u jednom trenutku opustila, podigla ruke i slučajno pokazala više nego što je planirala.

Ubrzo je shvatila da su kamere uhvatile nesretni trenutak. Ipak, tenisač je ostao suzdržan i profesionalan te se pravio kao da se ništa nije dogodilo. Trenutak kada voditeljica slučajno pokaže grudi pogledajte u video na 18. minuti.

Pročitajte i priču o seksi Hrvatima bez krpica na sebi.

Pročitajte i priču o slavnima koji ne žive poput mnogih svojih kolega.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se