456859
456859
456859
456859
456859

DRAMA TV VODITELJICE Nakon silovanja ostala bez kose: "Osjećala sam se kao smeće!"

  • , 13.11.2016., 07:37
  • Autor:
  • komentara

Lijepa voditeljica zbog seksualnog napastovanja postala je ćelava. Sada je odlučila progovoriti o svom iskustvu.

 
 
 
 
Stephanie Giorgi (FOTO: Instagram)
Stephanie Giorgi (FOTO: Instagram)

Voditeljica Stephanie Giorgi još se uvijek oporavlja od trauma koje je prate od jedne srpanjske noći kada ju je silovao taksist. Lijepa 27-godišnjakinja, koja inače vodi emisije na internetskoj televiziji AfterBuzz, kobne večeri vraćala se iz izlaska s prijateljicama. Kad se sljedeće jutro probudila nije se sjećala vožnje, samo zna da je ušla u auto i stigla do svog doma u Los Angelesu.

OVDJE pročitajte priču o slavnom glumcu kojeg je dadilja optužila za silovanje.

O traumi koju je doživjela nikome nije govorila, a zbog svega joj je dva mjeseca kasnije gotovo u potpunosti otpala kosa.  "Toliko sam duboko u sebi potisnula događaj da mi je kosa počela otpadati. Ja nisam plakala pa je moje tijelo zaplakalo. Kad sam vidjela tu silnu kosu na podu, na odjeći, po meni, sjetila sam se što mi se dogodilo", otkrila je Stephanie kojoj je zbog snažnog emotivnog stresa otpalo 75% kose na glavi.

Stephanie Giorgi (FOTO: Instagram)

"Ovo nije priča o silovanju kakvu biste očekivali, nitko me nije prebio, ali me iskoristio. Ne znam što sam ja rekla, ne znam što je on rekao, jednostavno nisam bila pri sebi", rekla je voditeljica. Zbog straha od osude od strane okoline Stephanie se povukla u sebe. Najteže joj je palo, kako kaže, ispričati sve roditeljima.

"Tati nisam ni rekla, mama mu je rekla. Kako reći ocu da mu je djevojčica, znate…", rekla je Stephanie i briznula u plač.

Stephanie Giorgi (FOTO: Instagram)

"Postala sam djevojka koja nitko ne želi biti, osjećala sam se kao smeće", dodala je. Nakon što je obrijala glavu konačno je mogla krenuti dalje sa svojim životom, prenosi Daily Mail.

"Ponovno sam počela disati. Osjećala sam se kao da je to sve loše iza mene", kazala je Stephanine koja je svojim javnim istupom htjela dati podršku svim ženama koje su se našle u istoj situaciji. "Takve stvari nisu vaša krivica i ne krivite i ne osuđujte sebe", poručila je svima za kraj.

Stephanie Giorgi (FOTO: Instagram)

 

 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se