Nije mu smetalo

PIPKANJA ISPOD STOLA Voditeljica uhvaćena u nezgodnom trenutku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

BBC-jev video na kojime se našla voditeljice bez gaćica, te suvoditeljica koja pipka svoga kolegu i plivača ruši sve rekorde gledanosti na društvenim mrežama.

Prije nekoliko dana na plivačkom natjecanju na Olimpijskim igrama u Riju, u komentatorskoj je kabini došlo do nesvakidašnjeg događaja.

Pogledaj i ovo showbuzz Potresan slučaj Šest mjeseci nakon tragične smrti slavne voditeljice javnosti će uskoro biti poznati svi detalji

BBC-jev video na kojime se našla voditeljice bez gaćica, te suvoditeljica Rebecca Adlington koja pipka svoga kolegu i plivača ruši sve rekorde gledanosti na društvenim mrežama.

Bivšem plivaču to nije zasmetalo, a ova pomalo smiješna priča dobila je i svoj nastavak. Dok su razgovarali i šalili se, Rebecca je ponovno dodirnula svoga kolegu za bedro. Ovog puta napravila je to više očito pa je cijela gesta postala dobra zezancija.

Naime, prije nekoliko dana društvenim mrežama proširio se BBC-jev video u kojem je voditeljica Helen Skelton odjenula pomalo provokativnu haljinu, pa su se mnogi muškarci naginjali kako bi provjerili što to voditeljica nosi ispod haljine. Međutim, to nije sve.

Suvoditeljica i bivša plivačica Rebecca Adlington u jednom se trenutku našla toliko blizu bedra njihovog gosta Marka Fostera, također bivšeg plivača.

Rebecca Adlington je položila ruku na bedro Marka Fostera, dok je on pregledavao neke papire i komentirao. Britanska plivačica i dvostruka olimpijska pobjednica se razvela od svoga supruga prije nekoliko mjeseci nakon samo osamnaest mjeseci braka.
 

 Sve o Olimpijskim igrama u Rio De Janeiru možete pratitit na portalu Gol.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene