455754
455754
455754
455754
455754

HIT SVIH HITOVA Gospodin odgovorio na pitanje je li našao "neku lijepu ženu"

  • , 02.11.2016., 22:32
  • Autor:
  • komentara

Novinari jedne televizije raspitivali su se među građanima jesu li pronašli neku lijepu ženu.

 
 
 
 
Našao ženu (Screenshot: Dailymotion)
Našao ženu (Screenshot: Dailymotion)

Novinari jedne televizije u Bosni i Hercegovini ispitivali su građane jesu li pronašli "neku lijepu ženu". Jedan gospodin nije se dao omesti, osvojio je svojim odgovorom cijelu regiju. I zaista, stariji gospodin kratko i jasno je dao novinarki do znanja kakva je njegova dama.

"Baš sam lijepu našao, radi k'o konj", rekao je, a odgovor se brzo proširio društvenim mrežama. Novinar televizije u Modriču u Republici Srpskoj nisu omeli gospodina pitanje. Vjerojatno je htio dati do znanja da je njegova dama vrijedna žena i domaćica. Pravi hit!


Ludi Bosanci by dekaavram

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se