Pravila i za suprugu

Umislio da je bog: Reper ima posebna pravila za svoje 'podanike'?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pročitajte pravila koja moraju poštovati svi koji se nađu u blizini poznatog repera...

Već je svima poznato da egu Kanyea Westa nema granica! Kanye želi da ga tretiraju kao Boga, i to svi, uključujući i njegovu suprugu Kim Kardashian. Tako svi moraju poštovati njegove propise, a on svojoj supruzi čak određuje s kim se smije družiti.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Kanye West od invalida tražio da ustane iz kolica!

'Kanye je opsjednut kontrolom svakog detalja oko sebe, a budući da ima kratak fitilj, brzo pobjesni kad nije sve po njegovom. Na primjer, kad se sluša njegova glazba, točno je određena jačina, a temperatura u njihovom stanu u New Yorku uvijek mora biti takva da on može nositi majicu s kapuljačom, i zimi i ljeti! Uoči koncerta, nitko ne smije razgovarati na mobitel u njegovoj blizini, a West inzistira da mu se osiguraju posebni ulazi i liftovi gdje god da ide', rekao je izvor blizak reperu, piše Radar Online.

Također, u spavaću sobu Kim i Kanyea dozvoljen je pristup samo jednoj kućnoj pomoćnici, a kad se reperova odjeća pere, ni slučajno se u perilici za rublje ne smije miješati s rubljem ostalih ukućana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene