Ogroman pritisak javnosti

HOĆE LI OVO POSTATI NERIJEŠENI SLUČAJ? Ubojica i dalje nepoznat

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ni nakon 28 dana ubojstvo pjevačice Jelene Krsmanović nije riješeno. Hoće li ovo postati još jedan neriješeni slučaj.

Saslušanja, poligrafi, forenzičari, pretresi, DNK analize, neprekidna pretraga mjesta zločina do danas nisu pokazali konkretne rezultate u slučaju misterioznog ubojstva pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović. Slučaj koji će sigurno ući u anale kriminalistike kao najveća noćna mora beogradske policije lako bi se mogao 'ohladiti' i ući u arhivu kao trajno otvoren i neriješen slučaj.

Pogledaj i ovo showbuzz Što su pronašli? BIZARNO OTKRIĆE - pronađene obiteljske fotografije s kojih je Jelena izrezana!

Ako se uzme u obzir činjenica da su za istragu svakog zločina najbitniji prvih 48 sati, a da ni nakon gotovo mjesec dana policija nije mogla identificirati i uhititi ubojicu, opasnost od toga da će ovaj zločin proći nekažnjeno sve je realnija.

Kako 'Blic.rs'. doznaje iz izvora bliskih istrazi, status osumnjičenog i dalje je zasnovan samo na indicijama, dok konkretnih fizičkih dokaza i dalje nema. Očito je ubojica jako dobro znao što radi.

To, međutim, ne bi bio prvi takav slučaj ubojstva. Ovaj je, međutim, poseban po tome što je žrtva javna osoba, te je pritisak javnosti bio neusporedivo veći na policiju da slučaj što prije riješi. Istraga se gotovo odmah pretvorila u 'realiry show', koji će, poput nekih televizijskih, očito trajati unedogled.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene