Trenuci za pamćenje

U stanju su napraviti baš sve da privuku pažnju na sebe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni ili anonimusi, aktualni ili ne - nije važno. Jer svi, baš svi koji se žele baviti showbizom, barem u jednom trenutku će pretjerati i šokirati svojim ponašanjem odnosno izdanjem u kojem su se odlučili pokazati. Donosimo neke primjere.

Nedavno je pažnju medija itekako zaokupila pjevačica Mariah Carey koja je na svom Twitter profilu objavila fotografiju sebe u crnom čipkastom grudnjaku s porukom suprugu za rođendan: 'Sretan rođendan mom suprugu Nicku...dušo draga, čekam te!'.

43-godišnja Carey je na sebi imala bijelu košulju, koju je raskopčala kako bi pokazala bujne grudi u crnom grudnjaku. Kad je vidio seksi fotku svoje supruge, ne sumnjamo kako je Nick itekako požurio kući.

Mariah i 11 godina mlađi Nick Cannon su u braku od 2008., kada su izrekli sudbonosno 'da' na Bahamima. Na treću godišnjicu braka postali su roditelji blizanaca: kćerkice Monroe i sina Moroccana.

Pogledaj i ovo Mariah Carey - 2 top ili flop! Što to Mariah ima na sebi? Pogledajte haljinu koja je gotovo otkrila i njezine najintimnije dijelove tijela!



Pjevačica Lady Gaga posljednjih tjedana promovira pjesme s novog albuma. Kako bi najavila i novi singl, pjevačica je, da privuče što veću pažnju, objavila svoju fotku u tangama, a onda i otkrila - izlazi 'Do What You Want', pjesma koju je snimila s R. Kellyjem! Nije baš neka novost da Lady Gaga na društvenim mrežama objavljuje golišave fotke, ali ovome se nitko nije nadao! Postavlja se pitanje treba li takva promocija glazbenici koja je već stvorila jako ime i svoje pjesme bez problema lansira na vrhove glazbenih ljestvica.



Reperica Nicki Minaj uvijek se trudi pretjerivati naglašavanjem svojih ogromnih grudi. Tako je nedavno svoje grudi 'ukrasila' krpicama iz svoje nove kolekcije. Objavila je nekoliko autoportreta u toplesu, a grudi je samo 'prekrila' sa zvijezdicama životnjskog uzorka. Riječ je o 'dekoracijama' iz njezine nove dizajnerske kolekcije. Kako je rekla da je dizjanirala ono što bi i sama nosila, to je i dokazala ovim fotkama. A očito je kako je svoju golotinju iskoristila za promociju nove kolekcije.

No, ima i gorih slučajeva, u kojima nije jasno što se promovira - osim njih samih.



U svibnju 2012. godine bivša Playboyeva zečica Shauna Sand i njezin dečko nisu se mogli suzdržati te su se na plaži prepustili strastima. Sumnjamo kako par nije vidio paparazze. Prije bismo rekli kako su to napravili upravo za njih. Kontroverzna zečica poznata je po nebrojenim plastičnim operacijama, koje su je izobličile, ali i seks skandalima. Tako je prije nekoliko godina u javnost izašao njezin privatni porno uradak. Tada je tvrdila da to nije ona na snimkama, no ovaj put nema opravdanja.

Iako je postala poznata kao 'teen' mladenka, Courtney Stodden želi postati prava zvijezda i spremna je na sve kako bi dobila svojih 15 minuta slave. Danas 19-godišnjakinja, Courtney se udala sa 16 godina za 35 godina starijeg glumca Douga Hutchinsona i otada plijeni pažnju svojim postupcima. Redovito objavljuje provokativne fotografije na svom Twitter profilu.

No, ovo nisu jedini primjeri krađe medijske pažnje. Nikako se ne smiju izostaviti ni ostala imena poput Rihanne koja svakodnevno bombardira provokativnim fotografijama na Instagramu, slavne Coco koja ne propušta ni jedan trenutak za samopromociju, ali ni Angeline Jolie u mlađim danima koja je zgražavala javnost izjavama poput one kako u bočici oko vrata nosi krv tadašnjeg partnera Billyja Boba Thorntona s kojim je bila u braku od 2000. do 2003. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene