450459
450459
450459
450459
450459

POTRESENI TV VODITELJI Potres zatresao studio, a reakcije nasmijale gledatelje

  • , 16.09.2016., 20:30
  • Autor:
  • komentara

Reakcije TV voditelja nasmijale su javnost.

 
 
 
 
Lili Filipovska (FOTO: Youtube)
Lili Filipovska (FOTO: Youtube)

Skoplje je prije pet dana zatresao potres koji je preplašio građane. Veći broj TV voditelja koji su se u tim trenucima nalazili pred kamerama svojom su reakcijom nasmijali javnost. Neki od njih su se na kraju i ispričali javnosti zbog svojih reakcija.

Ipak titulu najveće junakinje dobila je voditeljica Lila Filipovska koja je bila najhrabrija u punom studiju, tijekom snimanja kviza "Sve ili ništa". Dok su se natjecatelji, publika i snimatelji uplašili i željeli pobjeći, ona im je prilično strogo rekla "Dobro,gotovo! Što skačete odmah? Bez panike, dečki!"

Snimke reakcija voditelja objedinjene su u četiri minute YouTube videa. Pogledajte i nasmijte se.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se