Pogledajte video!

Tučnjava ljutitih Beograđanki u busu: 'Makni se od mene, ku***!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zašto je djevojku planiranje odmora njezine prijateljice na Siciliji toliko pogodilo, nije poznato, ali snimka iz Beograda je već postala hit na YouTubeu!

Bizaran događaj odigrao se ovih dana u Beogradu u javnom prijevozu. Naime, jedna prijateljica napala je drugu jer je ona dogovarala odmor na Siciliji!

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez Posebna organizacija za nju Jennifer Lopez posebnim povodom uskoro dolazi u susjedni Beograd, ostvarit će joj se želja koju je davno izjavila

Zašto ju je to toliko pogodilo, nije poznato, ali snimka je već postala hit na YouTubeu. Sve je snimio jedan nedužni promatrač koji je i sam kasnije dobio 'po prstima'.

>> OMG... Kakva guza!

Naime, nakon što je djevojka u tigrastoj majici izvrijeđala svoju prijateljicu riječima 'Marš u pi*** materinu', 'Makni se od mene, ku***' te 'Fuj, droljo!' okrenula se prema snimatelju i zgrabila njegov mobitel vičući: 'Što snimaš to, bre?! Makni se!'

Tijekom tučnjave ostali ljudi u busu nisu se uplitali osim jednog starijeg gospodina koji je samo pokušavao smirit situaciju.

Ispod videa na YouTubeu stoji sljedeće: 'Pošto je netko izrazio želju da sazna što je ovome prethodilo, evo dodat ću: Djevojka koja nije u tigrastom je razgovarala na telefon i dogovarala apartman na Siciliji, što se 'gospođici' u tigrastom, očigledno nije dopalo, pa je napala djevojku. Sve se završilo ovako kao što vidite :D'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene