Tvrdi da ima dokaze

Poznati špijun tvrdi: "Toše je ubijen"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najpoznatijih jugoslavenskih špijuna, Jugoslav Petrušić, tvrdi da je Toše Proeski ubijen. Tvrdi kako za to ima i dokaze.

Teorije prema kojima je Toše Proeski zapravo ubijen odavno kruže Balkanom. No, sada mediji prenose riječi špijuna Jugoslava Petrušića, koji tvrdi kako ima dokaze za to. Petrušić je inače srpsko-francuski agent, pripadnik Francuske vojno-obavještajne službe, Francuske legije stranaca te jedan od glavnih organizatora kontraobavještajnih operacija tijekom ratova u bivšoj Jugoslaviji.

Pogledaj i ovo Toše Proeski Osvanula na Instagramu Nikad viđena fotografija neprežaljenog Toše Proeskog rasplakala je njegove obožavatelje: "Zaspale su oči lijepe..."

Bio je svojedobno optužen i za organiziranje atentata na Slobodana Miloševića. Avaz piše kako se radi o jako intrigantnoj osobi s brojnim vezama u obavještajnim krugovima Europe te kako njegove tvrdnje o navodnom ubojstvu Toše Proeskog imaju posebnu težinu. Ovdje možete pogledati video u kojem Petrušić objašnjava svoju tezu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene