444129
444129
444129
444129
444129

TRUMPOVA KĆER ŽELJELA BITI PJEVAČICA 'Zvuči kao kanarinac'

  • , 21.07.2016., 21:53
  • Autor:
  • komentara

Donald Trump dobio je kćerku sa svojom drugom suprugom, Marlom Maples. 22-godišnja Tiffany nekad je htjela biti pjevačica.

 
 
 
 
Tiffany Trump (Foto: Getty)
Tiffany Trump (Foto: Getty)

Donald Trump i njegova obitelj u fokusu su američke javnosti. Nakon što je izbio skandal zbog njegove supruge Melanije i njenog ukradenog govora s nedavnog republikanskog skupa, mediji su se složili da bi svom ocu dodatne bodove kod birača mogla donijeti njegova kćerka Ivanka.

No, nije Ivanka njegova jedina kćer. S drugom suprugom, glumicom Marlom Maples, Donald je dobio Tiffany. Slatka plavuša danas ima 22 godine i također je govorila pred republikancima o tome zašto da odaberu njenog oca kao kandidata na izbora za predsjednika SAD-a. Dobra je to bila prilika za američke medije, koji su se prisjetili glazbenih ambicija mlade Tiffany.

Naime, 2011. godine objavila je singl 'Like A Bird', na kojem joj se pridružio dvojac Sprite and LogiQ. Na njemu je toliko korišten Auto-Tune da je teško razaznati tko što pjeva pa pjesma, očekivano, nije saživjela. Svoj revival doživljava ovih dana, kada je Trumpova obitelj na meti javnosti i medija. Kritičari na internetu rastrgali su pjesmu mlade Tiffany, a jedan od blažih komentara glasi i da djevojka zvuči kao kanarinac. Djevojka je inače aktivna na društvenim mrežama te studira na prestižnom sveučilištu.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se