Opa!

Taylor Swift iskopirala Severinu? Spot koji je uzdrmao svijet inspirirala Seve?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severinin klub obožavatelja tvrdi kako je njihovu kraljicu iskopirala Taylor Swift. Za to imaju i dokaze!

Severinin klub obožavatelja tvrdi kako je njihovu kraljicu iskopirala Taylor Swift inspiriravši se za novi spot uradcima koje je ranije objavila i imala Severina. Njihovo priopćenje i dokaze prenosimo u cijelosti:

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

"Dok cijeli svijet ne prestaje intrigirati spot Taylor Swift Look What You Made Me Do, u kojem se prikriveno obračunala s mnogima iz svijeta showbizza, i Severini fanovi, kojih ima skoro milijun na Facebooku i 680 tisuća na Instagramu te koji u korak prate našu najveću zvijezdu, primijetili su neke detalje i sličnosti.

Naime, neki od kadrova neodoljivo podsjećaju na kadrove iz Severinina spota za pjesmu Silikoni, snimljenu prošle godine, pod redateljskom palicom Petra Pašića. Osim kadrova iz Silikona, zanimljiva je i gotovo preslikana scena s najveće regionalne turneje Dobrodošao u klub redatelja Tomaža Pandura, održane 2013. godine. Ako je i svaka sličnost slučajna, odlično je kad stranci izgledaju kao nešto naše. Je li se Taylor Swift ili netko iz njezina tima inspirirao Severininim uradcima, procijenite sami", tvrde obožavatelji popularne Severine.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene