Šokirala svijet

'Djevojka' slavnog sportaša rođena je kao – muškarac!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Taylor je rođena kao David Roy Fitch, a svojim otkrićem šokirala je mnoge. Tim slavnog sportaša sada pokušava umanjiti štetu u javnosti, no i ona želi komad medijskog kolača...

41-godišnja Taylor Lianne Chandler je samoprozvana djevojka slavnog svjetskog plivača Michaela Phelpsa. No, njezine tvrdnje da su bili skupa nisu toliko iznenadile javnost - pravi šok je bio kad je na Facebooku Taylor otkrila da je rođena kao muškarac pod imenom David Roy Fitch, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaručnica i sin ga pratili SIN MICHAELA PHELPSA ZALUDIO SVIJET Predivna Nicole plače, a on spava!

Andreja Pejić snima dokumentarac o promjeni spola

Taylor je u pubertetu primala hormonsku terapiju kojom je blokirana proizvodnja muškog hormona testesterona, a u ranim dvadesetima išla je i na operaciju promjene spola. 'Nikad nisam bila muškarac, nikad nisam živjela kao muškarac. Nitko tko me poznaje, ne znam me kao muškarca, niti poseduje fotografiju na kojoj sam muškarac', rekla je danas Taylor koja uživa u medijskoj pažnji.

No njezina preobrazba nije bila laka. Da bi došla do novca za operacije, prevarila je jednog muškarca i zbog toga završila u zatvoru gdje je i silovana. No, sve se promijenilo kad je upoznala slavnog sportaša. U intervjuu za National Enquirer otkrila je da nikad nije lagala ni o čemu, ali da činjenica da je rođena kao muškarac do sada nikad nije isplivala na površinu.

 

'Biti s njim je poput prave tinejdžerske ljubavi. Ni sa kim se nisam osjećala tako prihvaćeno i lijepo kao sa njim. Po prvi put u životu netko je učinio da se osjećam kao žena', ispričala je Taylor o prvom seksu s plivačem.

Njih dvoje navodno su se upoznali u rujnu nakon optužbi da je sportaš koristio nedozvoljena sredstva na natjecanjima. Plivač je do sada osvojio 22 medalje, a trenutno je na šestomjesečnoj suspenziji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene