Na tankom ledu

MEGA NEUKUSNO Nastupili odjeveni u žrtve holokausta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Logorskim uniformama digli su cijelu zemlju na noge.

Ruska klizačica i supruga glasnogovornika Vladimira Putina, Tatiana Navka razljutila je javnost svojom klizačkom točkom. Tatiana i njezin partner, glumac Andrej Burkovski, sretni i nasmiješeni, klizali su na temu holokausta u logorskim uniformama odjeveni u zatvoreničke pidžame sa žutom Davidovom zvijezdom.

Tatiana i Andrej klizali su na izraelsku pjesmu "Beautiful That Way" koja je prvi put bila predstavljena u poznatom filmu "Život je lijep". Iako je Tatiana izjavila koliko je bitno da djeca znaju za holokaust i što se tada događalo, na društvenim mrežama njihov su nastup mnogi osudili. Uvredljiva izvedba mnoge je razljutila.''Putin bi trebao narediti Tatiani da se ispriča. Zar ste zaboravili koliko je ljudi patilo tijekom 2. Svjetskog rata?'', ''Trebala bi se sramiti. Ovo je odvratno''. Ipak, nekolicina njih nije vidjela ništa loše u izvedbi. ''Bravo, Tatiana.Tako snažna izvedba! Suze mi oči''.

Klizački par svoju je točku prezentirao za rusku televizijsku izvedbu "Ledeno doba" u kojima profesionalni klizači plešu s poznatim osobama na ledu.

OVDJE pogledajte nastup koji je mnoge šokirao.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene