458590
458590
458590
458590
458590

MEGA NEUKUSNO Nastupili odjeveni u žrtve holokausta

  • , 28.11.2016., 10:44
  • Autor:
  • komentara

Logorskim uniformama digli su cijelu zemlju na noge.

 
 
 
 
Tatanya Navka (Foto: Getty)
Tatanya Navka (Foto: Getty)

Ruska klizačica i supruga glasnogovornika Vladimira Putina, Tatiana Navka razljutila je javnost svojom klizačkom točkom. Tatiana i njezin partner, glumac Andrej Burkovski, sretni i nasmiješeni, klizali su na temu holokausta u logorskim uniformama odjeveni u zatvoreničke pidžame sa žutom Davidovom zvijezdom.

Tatanya Navka (Foto: Getty)

Tatiana i Andrej klizali su na izraelsku pjesmu "Beautiful That Way" koja je prvi put bila predstavljena u poznatom filmu "Život je lijep". Iako je Tatiana izjavila koliko je bitno da djeca znaju za holokaust i što se tada događalo, na društvenim mrežama njihov su nastup mnogi osudili. Uvredljiva izvedba mnoge je razljutila.''Putin bi trebao narediti Tatiani da se ispriča. Zar ste zaboravili koliko je ljudi patilo tijekom 2. Svjetskog rata?'', ''Trebala bi se sramiti. Ovo je odvratno''. Ipak, nekolicina njih nije vidjela ništa loše u izvedbi. ''Bravo, Tatiana.Tako snažna izvedba! Suze mi oči''.

Tatanya Navka (Foto: Getty)

Klizački par svoju je točku prezentirao za rusku televizijsku izvedbu "Ledeno doba" u kojima profesionalni klizači plešu s poznatim osobama na ledu.

OVDJE pogledajte nastup koji je mnoge šokirao.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se