Oživljen skandal iz 2005.!

'Taj seksualni predator potpuno ga je stavio pod svoju kontrolu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odvjetnik poznatog koreografa Wadea Robsona izjavio je za TMZ kako je Michael Jackson čudovište koje je njegovog klijenta u dječačkoj dobi seksualno zlostavljalo sedam godina.

Wade danas ima 30 godina, a preko svog odvjetnika Henryja Gradsteina tvdi kako ga je pokojni Michael Jackson, od čije smrti će se uskoro napuniti četiri godine, seksualno zlostavljao u dobi od 7 do 14 godina. No, to nije sve.

Pogledaj i ovo Aaron Carter (Foto: Instagram) Obrat priče? Bivša tinejdžerska zvijezda tvrdi: "Spavao sam u krevetu Michaela Jacksona, bilo mi je to najbolje doba u životu"

>> Procurili detalji: 'Popio bi skoro cijeli whiskey pa se onesvijestio u hotelu'

Poznati pjevač mu je navodno i prijetio kako će obojica doživotno završiti u zatvoru ukoliko Wade, tada dječak, nekom ispriča svoj odnos s Jacksonom.

'Prošle godine Wade je doživio živčani slom zbog nagomilanog stresa i potiskivanja osjećaja vezanih uz seksualnu traumu koju je proživljavao u djetinjstvu', izjavio je Henry Gradstein za američki portal TMZ.

Robson je kao dijete proveo mnoge vikende na Jacksonovom ranču Neverland te njegovim ostalim domovima u Los Angelesu i Las Vegasu.

'Jackson mu je isprao mozak. Taj seksualni predator potpuno ga je stavio pod svoju kontrolu', izjavio je Gradstein dodavši kako se radi o klasičnom kontroliranju dječjeg mozga.

Zanimljivo je kako je upravo Robson svjedočio u korist Michaela Jacksona tijekom suđenja 2005. godine na kojem ga se teretilo za seksualno zlostavljanje dječaka koji su noćili u Neverlandu, a na kojem je oslobođen svih optužbi.

Robson sad želi odštetu radi pretrpljenih trauma iz djetinjstva i nada se kako će se namiriti iz Michaelove ostavštine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene