Da ti pamet stane

GLAMUR NA BALKANSKI NAČIN samo nek je što veće, nema veze kol'ko košta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Party se priprema u jednom luksuznom beogradskom hotelu koji će u potpunosti redizajnirati neke prostorije kako bi odgovarale željama Živojinovića.

Sin slavnih roditelja Lepe Brene i Bobe Živojinovića danas proslavlja svoj 18-ti rođendan, ali ne bilo kako, već najvećim rođendanskim partijem kakav je Balkan vidio. Definitivno pretjerivanje u svemu. Od 2500 četvornih metara, posebnog light showa, više od 500 gostiju... pametnom dosta.

Pogledaj i ovo Lepa Brena sa sinovima - 2 Evo i zašto! Imena Breninih sinova dobro su poznata u regiji, ali u rodnom listu pišu se potpuno drugačije!

Viktor je več jučer počeo slaviti u jednom Beogradskom klubu, a zabava se nastavlja u glamuroznom stilu. Iako možemo samo zamisliti koliko sve to zajedno košta, Viktor je 'skroman' i nije imao nikakvih posebnih želja što se poklona tiče, najvažnije mu je da su njegova braća i prijatelji na okupu. Vrlo je vjerojatno kako i onako polovicu gostiju ne poznaje, ali to nije ni važno tu su mama i tata koji su se odlično pobrinuli za svoje goste. Osim vrhunskih pića i gastronomskih delicija, gostima su osigurali i luksuzne hotelske sobe. Sve ovo zvuči kao repriza Severininog vjenčanja samo još malo veće.

Brena i Viktor već su na instagramu objavili i fotografije priprema i druženja. A kako to izgleda na licu mjesta donosi 'Blic.rs'.

Potpuno smo sigurni da će sve svi njihovi gosti odlično provesti.

 

A photo posted by Viktor Zivojinovic (@viktorzivojinovic) on

 

A photo posted by Viktor Zivojinovic (@viktorzivojinovic) on

 

A video posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

 

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene