POGLEDAJTE VIDEO

Franco: 'Ne dr*** mi po časopisima!'; McBride: 'Dr*** sam po cijeloj kući!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tulum Jamesa Franca pretvorio se u urnebesnu komediju!

Bez obzira voljeli ovakvu vrstu humora ili ne, nitko ne može osporiti fantastične glumačke performanse Jamesa Franca i Dannyja McBridea u filmu 'Ovo je kraj', a pogotovo u sceni koju vam ovim putem predstavljamo ekskluzivno na portalu DNEVNIK.hr.

>> Procurile fotografije iz mladosti sa razuzdanih zabava

Pogledaj i ovo showbuzz Podigao prašinu VIDEO Ovo je najkontroverzniji film 2014. godine

Riječ je o jednoj od mnogobrojnih svađa ekipe koja, nakon što se započne događati apokalipsa, ostane zatočena u Francovoj kući iz koje nema izlaza. Posebnost ove scene je u tome što se Franco i McBride svađaju oko... Masturbiranja. Vjerujemo da ne trebamo niti napominjati da prostačine frcaju na sve strane u ovom jedno i pol minutnom prikazu nove komedije koja od ovog četvrtka započinje igrati u hrvatskim kinima.

Podsjetimo, film 'Ovo je kraj' započinje velikim tulumom kojeg priprema James Franco, a na koji upravo stižu Seth Rogen i njegov najbolji prijatelj Jay Baruchel. Nakon kratkog uvoda u kojem prisustvujemo pravoj holivudskoj zabavi (prepunoj alkohola, droge i prostakluka) započinje se događati niz kataklizmičnih situacija nakon kojih šestorica preživjelih prijatelja (uz spomenutu trojicu tu su još i Jonah Hill, Craig Robinson i Danny McBride) ostaju zatočeni u kući i moraju naučiti surađivati zajedno kako bi preživjeli. Naravno, zbog različitosti njihovih karaktera i iznenadnog upada Emme Watson u njihovu grupu to neće biti nimalo lagan zadatak...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene