458986
458986
458986
458986
458986

ONA JE UBILA TITA? Bolje da mu nije pjevala

  • , 01.12.2016., 20:09
  • Autor:
  • komentara

Suzana Mančić se boji da nije ona kriva za Titovu smrt.

 
 
 
 
Suzana Mančić (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)
Suzana Mančić (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

Suzana Mančić otkrila je dosad nepoznatu informaciju. Naime, upravo je ona pjevala Titu prije nego je umro.

Suzana je otkrila kako se sjeća da je predsjednik SFRJ bio vidno neraspoložen, a u to vrijeme nitko nije znao da je Josip Broz Tito bolestan.

Iako se tada na njegov račun nitko nije smio šaliti, Suzana je to učinila sada, 36 godina nakon njegove smrti. ''Pjevala sam Titu i nakon pola godine je umro. Nadam se da nije uzrok moje pjevanje'', kazala je Mančić za tamošnju Prvu TV.

Suzana je kazala i kako mladi danas misle da je 29. studeni tek ime ulice, a mnogi da ih pitate gdje je Jajce – pokazali bi nešto drugo.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se