Sve pred kamerama

Što će reći suprug? Ma gdje li ga je to samo primila?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Gwyneth Paltrow gostovala je u britanskom showu kako bi promovirala novog Iron Mana, no pažnju je ukrala kada je gosta primila ni manje ni više nego za međunožje!

Jedan od najišekivanijih filmova ovog ljeta svakako je 'Iron Man 3', a glumica Gwyneth Paltrow zato je gostovala u showu 'Graham Nortona'.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) Nakon plesa dođe smijeh Ivan Šarić u maniri rock and roll zvijezde priprema najveći stand up show u Hrvatskoj

I dok je ona pričala o novitetima u Iron Manu, komičar Lee Mack izazvao je glumicu da proba njegove mišiće i usporedi ih s Iron Manovim.

Mack je tvrdio kako mu je jedan mišić na nadkoljenici jači od drugog, u što se Gwyneth osobno uvjerila. A kada je komičar rekao kako je isto stanje s njegovim međunožjem, glumica je 'napipala' i to! (na kraju videa u četrnaestoj minuti)

>> Iron Man 3 stiže u kina: Osvojite vrijedne nagrade!

'Iron Man 3' jedan je od najskupljih filmova ikada snimljenih. Robert Downey Jr. po četvrti put uskače u poznato odijelo koje je osmislio Tony Stark. Prepun spektakularne akcije, nevjerojatnih vizualnih efekata i humora kakav samo glumac poput Roberta Downeyja Jr.-a može odglumiti, film "Iron Man 3" nesumnjivo spada u filmove koji se svakako moraju pogledati u IMAX-u i ostalim kinima.

Hrvatska će kino publika među prvom u svijetu imati priliku vidjeti treći nastavak ove super-popularne Marvelove filmske franšize, budući film dolazi čak 8 dana prije nego što će se započeti prikazivati u američkim kinima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene