Drugi nalazi

Novi nalazi o smrti slavne glumice – Sumnje su se potvrdile!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kada je slavna glumica Brittany Murphy preminula, svi su bili u šoku. Tek je prije nekoliko tjedana izašla vijest kako je bila otrovana – sada su objavljeni i neki novi dokazi.

Otac preminule glumice Brittany Murphy prvi je pokrenuo natpise u medijima kako je njegova kćer bila otrovana. Sada je analiza njezine kose pokazala da je u trenutku smrti u tijelu doista imala povišenu razinu teških metala i toksina koji se često mogu pronaći u pesticidima.

Pogledaj i ovo Brittany Murphy (Foto: Instagram) Prestrašno! Uvjeti u kojima je živjela jako su tužni: Na vidjelo izašli mučni detalji o smrti nikad prežaljene glumice

Ubijena otrovom za štakore? Oglasila se i majka preminule glumice

'Njezina smrt nije propisno istražena. Sve je ukazivalo na trovanje, ali ured mrtvozornika nije zatražio prave toksikološke nalaze kako bi otkrili je li otrovana. Njezin je slučaj gurnut pod tepih', rekao je  njezin otac Angelo Bertolotti koji je i naručio druge nalaze, piše Hollywood Life.

Naime, samo pet mjeseci nakon njezine smrti, od istih je simptoma preminuo i njezin suprug Simon Monjack.

Iako se Brittanyjina majka ne može prihvatiti te tvrdnje, u glumičinom tijelu očito je bilo 10 teških metala iznad preporučene razine.

'Potvrdili su i proširili listu toksina koji se nađeni u njenom tijelu. Uopće više ne sumnjam da mi je kći bila otrovana', rekao je Bertolotti za Examiner.com.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene