Skupa su živjele?

Bivša menadžerica tuži glazbenu divu, a nekad su bile nerazdvojne: ''Stalno je hodala gola ispred mene''

Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey (Foto: Getty Images) +0 Mariah Carey (Foto: Getty Images) Galerija

Mariah Carey i Stella Bulochnikov ugovor su sklopile 2015., a pjevačica je suradnju prekinula prije vremena. Bivša menadžerica sad traži ogromne svote novca.

Problemi u životu Mariah Carey nižu se jedan za drugim. Naime, poslije raskida zaruka s Jamesom Packerom, a i iskrene ispovijesti o bipolarnom poremećaju koji joj je dijagnosticiran, ova glazbena diva vodi i sudsku bitku s bivšom menadžericom.

Pogledaj i ovo showbuzz Skroz drugi čovjek Milijardera je prekid s glazbenom divom toliko slomio da više ne nalikuje na sebe, kilogrami su se samo nakupili

Stella tuži pjevačicu zbog seksualnog uznemiravanja i kršenja ugovora, a zanimljivo je da su njih dvije nekad osim poslovnih partnerica, bile i jako bliske prijateljice.

Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Naime, kako piše TMZ, Stella sada tvrdi da je Mariah konstantno hodala gola ispred nje, što je okarakterizirala kao seksualno uznemiravanje.

Također, pjevačica je na meti bivše menadžerice i jer joj je trogodišnji ugovor raskinula prije vremena. Stella sada traži ogromne svote novca kako bi joj pjevačica nadoknadila plaću koju nije dobila.

''Mariah Stelli duguje milijune'', kaže dobro obaviješteni izvor.

Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Ekipa pjevačice optužbe je pak nazvala neutemeljenima. Oni tvrde da se Stella uopće nije ponašala kao njezina menadžerica. Kad su započele suradnju, navodno se praktički preselila kod Mariah, a bila je uz nju i tijekom razdoblja raskida zaruka od milijardera Packera.

''S toliko je stvari upoznata kad je Mariah u pitanju, mogla bi joj ozbiljno naškoditi'', govori izvor.

Prema Forbesu, Mariah je 2015., u vrijeme kad je dogovorila suradnju sa Stellom, zaradila 27 milijuna dolara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene