IZNIMNO OKRUTNO UBOJSTVO

Unakazila je nožem - Mladu rusku manekenku navodno ubila sestra

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stefania je pronađena mrtvau domu nepoznatog 42-godišnjeg muškarca. Navodno ju je ubila sestra, pod utjecajem droge.

Zbog sumnje da je ubila svoju mlađu sestru, u Rusiji je privedena Elizaveta Dubrovina. 19-godišnjakinja je osumnjičena da je brutalno unakazila i ubila svoju 17-godišnju sestru Stefaniju, a navodno ju je izbola čak 140 puta. Ubojstvo je navodno počinila pod utjecajem droge, a razlog je bila ljubomora. Stefania je pronađena mrtva prije nekoliko dana u domu nepoznatog 42-godišnjeg muškarca u Petrogradu.

Oči su joj bile iskopane, uši odrezane, a tijelo unakaženo. Objavljeno je da joj je sestra rezovima gotovo unakazila tijelo. Prijateljica je ispričala da je Stefania na dan ubojstva išla kod spomenutog muškarca. Za život se bavila manekenstvom te se često skidala u svojim editorijalima. Nadodala je da je taj muškarac za Stefaniju organizirao snimanje.

Imali su tulum, na kojem se pridružila i Elizaveta. Kada im je ponestalo alkohola, muškarac ga je išao kupiti, a Elizaveta je tada napala sestru nožem. Djevojke su bile siročad, i živjele su u velikoj obitelji s djecom bez roditeljske skrbi. Da stvar bude gora, Elizaveta je imala psihičkih problema te se navodno i liječila na psihijatriji. Pokušavala je često kopirati svoju mlađu sestru bojom kose i ruževima, prenosi Daily Mail.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene