NIJE JELA DANIMA

ŠOKIRALA PRIZNANJEM Soraja boluje od jako opasne bolesti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Starleta je otkrila kako je imala samo jedan cilj, biti što mršavija.

Ugroženo je zdravlje srpske starlete Soraje Vučelić. Soraja, naime, teži manje od 50 kilograma i boluje od anoreksije. Priznala je kako je i sama zabrinuta. Kako bi poboljšala svoje zdravstveno stanje Soraja svakodnevno odlazi kod liječnika.

Pogledaj i ovo Klara Lima (FOTO: Instagram) Kakav život Bila je ovisnica, patila od bulimije, poginuli su joj roditelji, a ova manekenka sada radi golemi zaokret u karijeri

 

''Posljednjih dana sam non-stop po doktorskim ordinacijama jer sumnjaju na anoreksiju. Svakodnevno idem na kontrole oko režima prehrane. Tim doktora koji uključuje nutricionista, doktora opće prakse i endokrinologa svakodnevno je sa mnom i određen mi je režim prehrane koji moram poštovati. Najgora stvar u cijeloj priči je činjenica kako sam sebe svjesno dovela do anoreksije i to kada sam počela s rigoroznim dijetama i napornim treninzima'' priznala je starleta koju su na društvenim mrežama često optuživali kako pretjerano koristi photoshop.

Starleta je otkrila kako je imala samo jedan cilj, biti što mršavija. ''Zbog toga nisam ništa jela po nekoliko dana. Bukvalno sam se izgladnjivala, a nisam ni u jednom trenutku bila svjesna da to šteti mom zdravlju. Kilogrami su odjednom sami počeli da padaju, pa sam svoju kilažu sada svela na manje od 50 kilograma, što je na moju visinu opasno'', rekla je Vučelić za Pulsonline.

''Kada su mi doktori rekli da su krvni nalazi strašno loši zbog iscrpljujućih dijeta, shvatila sam da se moram hitno osvijestiti i vratiti u normalu. Uopće nisam htjela sebe dovesti u situaciju da moram boraviti u bolnici. Puno mi je pomogla prijateljica koja je psiholog, danima je sa mnom razgovarala i osvijestila me. Nadam se da ću se ubrzo izvući iz ovog stanja'' zaključila je Soraja.

 

Glamur -veceras u 21h #Happytv

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene