OMG

Avion pada, a ona samo misli: 'Trebala sam ugradit silikone!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kada se dogodi neki traumatičan trenutak, mnogi ljudi dožive prosvetljenje i sjeća se najboljih trenutaka u svojem životu. No glumica Sophie Monk nije jedna od njih.

34-godišnja Sophie Monk koja se bavi pjevanjem, glumom i manekenstvom, doživjela je traumatičan trenutak kada se našla u avionu kojemu su motori otkazali.

Pogledaj i ovo Camila Morrone (Foto: Profimedia) Zanosna Argentinka Među stotinama plastičnih lica njezina je prirodnost očaravajuća, a nije joj odolio ni vječni neženja

Jelena Rozga snima novu pjesmu i progovara o povećanju grudi

Smrti se nije bojala, no kroz glavu joj je samo prolazilo da je trebala povećati grudi kada je mogla - vjerovali ili ne!

'Bila sam u avionu i dogodio se nekakav kvar. Motori su se ugasili i počeli smo padati. Svi su bili u panici, a meni se po glavi motala samo jedna misao: 'Trebala sam povećati grudi!',  ispričala je Sophie u jednom radijskom intervjuu, a poželjela je i napisati pismo roditeljima.

No kada su ipak sigurno sletjeli, nije otišla plastičnom kirurgu i povećala grudi no zato je u usnice ubrizgala kolagen nakon što su joj prilikom otklanjanja ciste morali odstraniti i veliki dio mesa. 'Liječnik mi je savjetovao da mi ubrizgaju kolagen i poslušala sam ga. Sad mi je žao', ispričala je vrckava Sophie.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene