To nitko nije očekivao

Šokantno priznanje: 'Bila sam silovana kad sam imala 12 godina'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pamela Anderon šokirala je sve okupljene na humanitarnoj večeri u Cannesu kada je otkrila uznemirujuće dijelove iz svoje prošlosti.

Slava glumica i aktivistica Pamela Anderson otkrila je šokantnu tajnu tijekom večere u Cannesu na filmskom festivalu.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson - 2 "Poprilično jednostavna" Pamela Anderson otkrila je pratiteljima tajnu svog besprijekornog prirodnog izgleda, evo čime je zamijenila šminku

Tokom humanitarne večere na kojoj je predstavila svoju udrugu za zaštitu životinja, Pamela je otkrila kako je kao djevojčica bila zlostavljana, s 12 godina je bila silovanja, a godinu nakon našla se na meti i bande.

Pamela Anderson prestavila zakladu za zaštitu životinja u Cannesu

'Nisam imala lako djetinjstvo. Usprkos roditeljima koji su me jako voljeli, dadilja me maltretirala  kada sam imala šest godina', počela je Pamela svoju priču pred 200-tinjak ljudi na večeri, te je nastavila: 'Išla sam kod prijatelja i njegov stariji brat mi je pokazati nešto s leđa, što se pretvorilo u masažu leđa i silovanje. To je bilo moje prvo heteroseksualno iskustvo. On je imao 25 godina, a ja 12.'

No tu muci nije bio kraj, jer je Pamela imala dečka u školi koji ju je isto tako silovao zajedno sa svih šestero prijatelja. 'Htjela sam nestati s lica zemlje', priznala je Pamela. Gosti su bili šokirani Pamelinim govorom, a njezinu hrabrost mnogi su podržali, piše Daily Mail.

Playboyeva djevojka prošla je mnogo toga u životu, no njezin najveći ponos su sinovi te zaklade u kojima pomaže onima koji se ne mogu zaštiti sami – životinjama. Zbog svega što je proživjela, njezine odluke sada imaju i puno više smisla.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene