Joe se ne slaže

Sofia vs. Kim: 'Onaj tko me stavio na listu s njom je poludio'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je jedna od najljepših žena na svijetu, no izgleda kako se sama Sofia ne slaže s tom listom. Kaže i kako bi se i Kim Kardashian trebala zabrinuti.

Ona je najplaćenija TV glumica, rasna ljepotica iz Kolumbije koja je osvojila Hollywood i glumca Joea Manganiella, no izgleda kako je Sofia Vergara ipak prema sebi najkritičnija.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara sve pokazala u videu! Dom Sofije Vergare ima čak 10 kupaonica: Pogledajte luksuz u kojem boravi jedna od najbogatijih glumica!

POTPUNO PRIRODNE Zvjezdane dive ponosne na svoja slavna tijela

Našla se na listi najljepših, na kojoj je i Kim Kardashian, pa je slavna glumica poručila kako ne se slaže s tim. Slavne ljepotice postavile su nova pravila u Hollywoodu kada su obline u pitanju, ipak Sofia misli kako to nije fer pozicija.

'Kim bi trebala biti uzrujana što se natječe sa mnom. Ja sam 9 godina starija. Upoznala sam je na crvenom tepihu, i ona je jedna od najljepših žena ikad... onaj tko me stavio na listu do nje potpuno je poludio', kaže Sofia te dodaje: 'Ponekad se pogledam u ogledalo i mislim da izgledam kao tranvestita, kao drag queen. Ja sam žena, no imam naglašene grudi, stražnjicu, a i način na koji se šminkam i naravno moj naglasak...'

No Sofia nema razloga za brigu, a stim se sigurno slaže i njezin zaručnik, zvijezda filma 'Magic Mike' Joe Manganiello. Njihovo vjenčanje najavljeno je za jesen, a sigurno smo kako će zablistati. Sofia ne brini, divna si!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene