Bliži li se rasplet?

'Ja sam plemeniti seljak i briga me za DNK analizu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dalje su mediji glavi način komunikacije između 'zaraćenih' strana.

Čini se kako će slučaj 'Vanbračni sin' svoj epilog dobiti na sudu. Mirjana Antolović odlučna je u svojoj namjeri da dokaže kako je slavni pjevač Miroslav Ilić biološki otac njezinog sina Davina. Podsjetimo, Miroslav i Mirjana upoznali su se prije više od 30 godina za vrijeme njegove američke turneje. Iako ona tvrdi da su bili intimni, pjevač sve negira.

Pogledaj i ovo showbuzz Rat se nastavlja 'Znam Brenine prljave tajne! Svašta ja znam...'

Mirjana i Devin već su nekoliko puta pokušavali doći do Ilića kako bi se otac i sin upoznali, ali bez rezultata. I sada borave u Srbiji gdje ih je ugostila Lepa Brena. Čini se kako je Mirjani dosta natezanja pa će cijeli slučaj završiti na sudu.

Mirjana je izjavila kako nikako ne može stupiti u kontakt s Ilićem, a Miroslav o svemu tome kaže, 'Ne može me naći? Pa evo i vi ste me dobili. Kako me netko tko me traži ne može dobiti ili sresti na ulici? Ja nemam veze s njima (Mirjanom i Devinom). Svoju slobodu ne želim ograničavati, niti ikome želim uskraćivati slobodu. Ne želim komentirati njihove izjave, bavim se drugim stvarima. Čitam, odmaram se, ja sam plemeniti seljak'.

A na vijest kako će slučaj završiti na sudu, Miroslav kaže, 'Mogu tražiti što god žele, mediji nisu put kojim se ide, nije ovo Hollywood. Ne bojim se i baš me briga za DNK analizu'.

Pjevač je za 'Blic.rs' dodao, 'Ne želim biti uvučen u te priče. Imam obitelj i pokušavam živjeti normalan život'.

Oglasila se i Ilićeva supruga Gordana koja je za 'Alo.rs' izjavila, 'Ni Miroslav ni ja nećemo ništa komentirati. Nemamo se mi od čega braniti. Mi smo patrijarhalno odgojena obitelj koja vjeruje u Boga. Istina će izaći na vidjelo uz božju pomoć. Pravda je spora, ali dostižna'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene