Pusti, pusti modu

Još jedan dokaz da svjetske zvijezde inspiraciju traže na Balkanu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavne Kim Kardashian i Lady Gaga nose ono što je nekad nosila Lepa Brena.

Lepa Brena, od samih početaka, može se reći da prati modu i uvijek se oblačila u korak s vremenom – štoviše ispred svojeg vremena.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 1 Najslavnija sestra Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

Naime, Lepa Brena je na svojem Instagram profilu objavila je fotografiju pod opisom 'Nekad i sad', a na istoj se uz Brenu nalaze i Lady Gaga i Kim Kardashian. Obje nose naočale kakve je Brena nosila prije nekoliko desetljeća.

Futurističke metalik naočale koje su joj pokrile pola lica, Kim je nosila u šetnji sa svojom kćerkicom, dok se Lady Gagu u ovim naočalama možemo vidjeti na društvenim mrežama. Lepa Brena jednake naočale nosila je davne 1987. u spotu za pjesmu Sanjam.
 

 

#LepaBrena još pre skoro tri decenije išla ispred vremena i postavljala modne standarde u bivšoj Jugoslaviji, dobro je poznato. Takođe, svesni smo da se trendovi iz prošlosti uveliko vraćaju, a jedna od najvećih trendseterki današnjice je svakako #KimKradashian . Ona je tako, nakon trudnoće, na velika vrata vratila pomalo zaboravljene biciklističke, koje praktično ne skida. Pre nekolio dana, u šetnji sa ćerkicom North West, 35-godišnja rijaliti zvezda stavila je futurističke metalik naočare koje su joj pokrivale pola lica.Ovo nije prvi put strane zvezde kopiraju našu pevačicu i ovaj njen prepoznatljiv modni detalj. Pre godinu dana i #LadyGaga je takođe nosila ove velike naočare. #fashionablesunglasses#fashionable#sunglasses#sunglasses2016 #fashion

A photo posted by LEPA BRENA (@lepabrenafan) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene