Najavili prije 27 godina

PROROČANSTVO 14. veljače 2016. slijedi kraj svijeta!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bude li u ove nedjelje u zraku doista nešto čudno, znamo koga nazvati - Ghostbusterse.

Premda smo dosad preživjeli već popriličan broj najavljenih apokalipsi, izađite za svaki slučaj ovaj vikend van i ludo se zabavite jer će nas na ovo Valentinovo stići - kraj svijeta! 

Pogledaj i ovo PR borba za nasljedstvo Toni Collette i Anna Faris bore se za bogatstvo u komediji "Nasljedstvo"

Tako je barem rečeno u kultnome filmu Istjerivači duhova, odnosno u nastavku snimljenom 1989. godine, a ukoliko se ne sjećate tog detalja, dopustite da vas podsjetimo na 'vidjelicu' Elaine (glumica Chloe Webb), čija se poruka čovječanstvu može čuti već na samom početku filma.

Elaine u televizijskoj emisiji voditelju Peteru Venkmanu (tumači ga Bill Murray) otkriva da joj je u nekom baru dok je sjedila sama prišao 'alien', koji ju je najprije počastio pićem, a potom i pomoću kontrole misli odveo sa sobom u sobu.

Što je tamo s njom radio Elaine Venkmanu mudro prešuti, ali zato ipak istakne da joj je izvanzemljanin na uho šapnuo kako 14. veljače 2016. godine svijet prestaje postojati.

Zašto su scenaristi Harold Ramis i Dan Aykroyd prije 27 godina 'bubnuli' baš taj datum ni danas nije jasno, ali ukoliko se nalazite u onom razredu ljudi koji ne vjeruju u slučajnosti, onda poslušajte naš savjet s početka teksta i sa svijetom se oprostite uz osmijeh na licu.

Doduše, pritom imajte na umu da su se mnogi sjetili legendarnog filma i spomenutog datuma, zbog čega se Chloe Webb, kako bi smirila situaciju, prije nekoliko sati oglasila na YouTubeu.

Webb je u kraćoj poruci naglasila kako ju je njezin izvanzemljanin u međuvremenu ponovo kontaktirao te da je rekao kako se apokalipsa odgađa do daljnjeg, odnosno kako je neće biti sve dok je više ljubavi u odnosu na psihomagnoteričnu sluz (u filmu označava izvor zla, op.a.)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene