Zahvalila na svoj način

Zgrozila eksplicitnom seksualnom porukom: Glumac podržao Sinead, ona se ponudila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Upozorila je u objavi i da ne želi da se stvara red jer ona planira to samo s Russellom napraviti. Sinead O'Connor odavno ima velikih zdravstvenih problema.

Glazbenica Sinead O'Connor bori se dugi niz godina s mentalnim problemima, a oboljela je nedavno i od raka. Teška životna situacija nekadašnju je zvijezdu dovela do ruba – živi sama i napuštena te bolesna. Nedavno je objavila potresnu ispovijest u kojoj je otkrila kako joj je, a podršku joj je pružio Russell Brand putem svoje emisije na Youtubeu.

Pogledaj i ovo Russell Brand Prestrašno Slavni glumac optužen za seksualno zlostavljanje: Gnjusne optužbe iznijelo je više žena, nekad se i sam hvalio da ih je 1000 odveo u krevet!

Komičar i bivši suprug Katy Perry izjavio je da joj treba ljubavi i pažnje, kao i svim ljudima s psihičkim poteškoćama. Pjevačica je glumcu zahvalila na Facebooku te mu poslala usput eksplicitnu poruku. "Poruka za Russela Branda. Oprosti ako sam ti krivo napisala ime. Hvala ti puno na tvojoj podršci. Uvijek sam osjećala neku povezanost s tobom. Mogao bi mi pomoći i s dobrom še**m, iskreno. Zadnji muškarac koji je dirao moje tijelo je izvadio moje reproduktivne organe prije dvije godine. Pa ako zaista želiš biti dio mog ozdravljenja, hajde, navali na mene šefe", napisala je Sinead.

Upozorila je u drugoj objavi i da ne želi da se stvara red jer ona planira to samo s Russellom napraviti. Uskoro je otkrila i da će je netko tko je voli odvesti na odmor gdje neće biti interneta. Branda je pozvala da je na odmoru posjeti. Ljubav je očito obostrana, budući da je 2009. godine Russell Brand otkrio da zaljubljen u Sinead.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene