452789
452789
452789
452789
452789

BOKSERICE 188 EURA, ČARAPE 45 "Čak i moji tanjuri su Versace, to je moj život"

  • , 07.10.2016., 12:18
  • Autor:
  • komentara

Shenki Maslani iz Makedonije opsjednut je Versaceom. Na svoju opsesiju potrošio je milijun eura.

 
 
 
 
Shenki Maslani (Foto: Facebook)
Shenki Maslani (Foto: Facebook)

Cijeli svijet piše o Shenkiju Maslaniju iz Makedonije. Čak je i britanski The Sun posvetio članak 30-godišnjem mladiću iz Makedonije, a sve zbog njegove opsesije Versaceom. Albanac živi na sjeveru Makedonije, a apsolutno sve što posjeduje u znaku je Versacea.

Kad kažemo sve mislimo na automobile, interijer njegovog doma, odjeću... "Opsjednut sam Versaceom od 2009. godine. Počeo sam kupovati njihovu odjeću, a sve u svom domu sam opremio Versaceom. Od poda do kupaonice i plahti. Osim toga, tu su i automobili, bazen. Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zastori... Ne postoji ništa što nije Versace. Čak i moji tanjuri su Versace, to je moj život", rekao je za lokalne medije Shenki, a prenio je The Sun.

Najviše stvari kupio je u Italiji, a prema pisanju medija potrošio je oko milijun eura na svoju opsesiju. "Živim svoj Versace san i nije mi žao platiti 188 eura za bokserice ili 45 eura za čarape". Planira otvoriti kafić u Skopju, koji će se također zvati - pogađate - Versace. Osim toga, planira ozakoniti i svoje prezime.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se