457571
457571
457571
457571
457571

ŽIVOTNA TRAGEDIJA Zvijezda kultnog filma pati od teških deluzija: "On nije mrtav, vidim ga!"

  • , 18.11.2016., 14:55
  • Autor:
  • komentara

Shelley Duvall gostuje u emisiji doktora Phila. Jako je bolesna i treba pomoć. Na Phila se obrušila kćerka Stanleyja Kubricka, u čijem je filmu Duvall blistala.

 
 
 
 
Shelley Duvall (Foto: Getty)
Shelley Duvall (Foto: Getty)

Tragična priča slavne glumice, 67-godišnja Shelley Duvall, obišla je ovih dana svijet. Ugostio ju je u emisiji, naime, doktor Phil, slavni televizijski psiholog. Otkrila je da je jako bolesna i treba pomoć, a ubrzo je postalo jasno da to nije tek njen osjećaj.

Upitana kako se nosi sa smrću svog kolege Robina Williamsa, Shelley otkriva: "Jako volim Robina. Mislim da on nije mrtav, samo mijenja oblike". Dodala je i da ga dalje viđa te napomenula da joj smrću prijeti šerif američkog Nottinghama. Već sama najava njezinog gostovanja u emisiji izazvala je velike polemike u javnosti. Kćerka redatelja Stanleyja Kubricka pozvala je na bojkot emisije jer smatra da doktor iskorištava psihički bolesnu osobu. "Ovo mi se gadi. Shelley je jednom bila filmska zvijezda, a vi nesretnoj ženi onemogućavate bilo kakvo dostojanstvo", napisala je Vivan Kubrick na Twitteru.

Upravo Kubrickov film "Isijavanje" proslavio je Duvall. Iako mu duguje svjetsku slavu, čini se da ju je Kubrick itekako koštao zdravlja. Naime, mučio je Duvall kako bi što bolje odigrala ulogu prestravljene supruge. Navodno ju je držao u izolaciji danima kako bi što bolje odigrala ulogu istraumatizirane žene. Njezine suze na filmu bile su rezultat pravog plakanja. Jednom prilikom glumica je izjavila kako ju je Stanley gurao do granica izdržljivosti te dodala da joj je to najteža uloga u životu. Shelley i njeno vrištanje u filmu bili su stvarni.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se