Nakon privođenja oca

Severinin muž izruguje se s policijom: ''Što drugo nego kupiti novi interfon''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Igor Kojić kazao je što misli o privođenju oca Dragana Kojića Kebe.

Igor Kojić, Severinin muž, nije izdržao da se ne naruga s policijom koja mu je privela oca. Naime, Dragan Kojić priveden je u BIA-u (sigurnosno informativna agencija) zbog sumnje da je ugrozio nacionalni interes.

Pogledaj i ovo Dragan Kojić Keba - 3 ''Njegovo srce bira...'' Otac Igora Kojića progovorio o rastavi sina Igora i Severine: ''Živ čovjek pogriješi, nisu prvi koji su se razveli...''

"Digla se frka ova 3 dana ali što da se radi. Moje su pjesme uvijek bile podobne ali nisam želio da se oglašavam, čekao sam da se javi BIA. U četvrtak oko 16 sati, na poziv emisije Ekskluziv, ideja je bila da snimamo u mom autu. Trajalo je to 20-ak minuta, završili smo i rastali se. Otišao sam kući, baš je Zvezda igrala sa Kelnom i uslijedio je poziv od BIA-e. Kasnije su došli i na moja vrata. Zvonili su, vidio sam 3 nepoznata lica. Odmah sam pozvao policiju jer nisam znao tko su ti ljudi. Brzo su došli i ispostavilo se da su došli ljudi iz BIA-a. Otišao sam nakon toga u stanicu, saslušali su me i sve u redu. Jednostavno, uhvatila nas je kamera da smo prošli negdje gdje borave zaštićena lica, auto je sa zatamnjenim staklima, snimili su nas i željeli su provjeriti. Auto se vodi na mene, sve je legalno i imam sve papire. Međutim, čim sam izašao uslijedio je poziv MUP 29. novembar. Momci su bili korektni, sve sam im lijepo objasnio ali bez ikakvih posljedica je sve prošlo. Ta moja šala s pjesmom, nadam se da nikog nije zaboljela. Nisam želio oglašavati se dok se BIA ne oglasi", kazao je Dragan nakon nekoliko dana.

Igor Kojić stoga je objavio fotografiju interfona s vrata zgrade u kojoj žive. Interfon tako daje mogućnost da pozvonite policiji, BIA-i, da tužite, dobijete socijalnu služnu, sudjelujete u paparazzo-lovu ili nabavite sekundarne sirovine. Uz fotografiju stoji ''Što drugo nego kupiti novi interfon''.

Majka Olja odmah je napisala ''kupujem'', a na upit prijatelja gdje da zvoni, Igor je odgovorio: ''Prvi i drugi zvone u prosjeku 37 puta po dolasku, treći se baš ono brzo izliže, četvrto zvono ne znam uopće odakle im ta adresa, peto da olakšamo ljudima posao, a ti možeš na ovaj šesti, samo ponesi makar stari toster ''.
 

 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene