438500
438500
438500
438500
438500

Serije koje su otišle korak dalje - scene koje su naljutile mnoge!

  • , 24.07.2016., 10:08
  • Autor:
  • komentara

Sve više svjedočimo nasilju, vrijeđanju, eksplicitnim scenama na malim ekranima, nekima se to čini normalnim. Ovu su samo neke serije koje su otišle korak predaleko tijekom snimanja.

 
 
 
 
'Najmanji mladoženja' (Foto: Youtube)
'Najmanji mladoženja' (Foto: Youtube)

Igra prijestolja: Crveno vjenčanje

Mnogi kritičari ističu Obitelj Soprano kao seriju koja je otvorila novu eru šoka na televiziji. Ali Tony Soprano zasigurno je mala beba naspram epizode treće sezone Igre prijestolja. Epizoda crvenog vjenčanja započinje trudnom ženom koju su iznova probadali nožem u abdomen, a završava sa pola glumačke ekipe koju pobiju, a scene su eksplicitne.

 'Heil Honey, I'm Home!'

Ako nikada niste čuli za ovaj 'sitcom' iz 90-ih koju je prikazivao BBC, možda i bolje da niste. U pokušaju da naprave parodiju na savršen život koji portretiraju američke serije, glumačka ekipa ove serije prikazala je Adolfa Hitlera i Evu Braun. Kako bi stvar bila još gora, njihovi 'dosadni' susjedi su bili Židovi. Možda najgora stvar u cijeloj ovoj situaciji je da je netko zapravo mislio da je serija smiješna. Gledatelji se s tim nisu slagali i nakon samo jedne epizode serija je odmah otkazana.

OVDJE upoznajte tursku glumicu koju rado gledate u popularnoj seriji.

'South Park' : epizoda Krvave Mary

South Park ima tradiciju živciranja svih skupina društva. Ali ponekad i oni mogu pretjerati u stvaranju sadržaja za televiziju. Neslavna epizoda iz 2005. godine 'Krvava Mary' u kojoj Randy misli da njegovu ovisnost o alkoholu može izliječiti samo kip Djevice Marije koja krvari iz stražnjice, naljutila je mnoge gledatelje.

South Park (Foto: Getty)

'Najmanji mladoženja'

Jedna televizijska kuća otišla je korak predaleko kada su 2004. godine prikazali reality show 'Najmanji mladoženja', u kojoj natjecatelj, koji je niskog rasta, mora izabrati djevojku s kojom će se oženiti. Morao je izabrati ženu visokog rasta ili niskog. 'Koga će izabrati?', bilo je pitanje koje je televizijska kuća postavila svojim gledateljima, misleći da je to primjereno. Nakon samo dvije epizode serija je otkazana.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se