'TUČE ME, UBIT ĆE ME'

TOTALNO PUKLA Slavna glumica priznala: Miješala sam alkohol i tablete!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Selma Blair ispričala se nakon što je napravila veliki incident u avionu. 'Napravila sam veliku grešku i miješala alkohol i tablete', tvrdi u izjavi.

Nakon što je napravila veliki incident na avionskom letu, nakon kojeg su je dvije medicinske sestre smirile i odvele na hitnu, Selma Blair obratila se javnosti. Da podsjetimo, Selma se sa svojim 4-godišnjim sinom vraćala s odmora u Cancunu, a tijekom leta miješala je alkohol i tablete. Uslijed toga, počela je nekontrolirano vrištati da je netko napada i pali joj intimne dijelove. 'Ne da mi ni piti ni jesti. Tuče me, ubit će me', vrištala je Selma.

Pogledaj i ovo showbuzz ''Čast mi je'' Ponovile kultni poljubac koji je prije 21 godinu šokirao javnost, a prisjetile su se i reakcija koje su izazvale

Njezina isprika i objašnjenje glasi ovako:

'Napravila sam veliku grešku. Nakon lijepog putovanja sa svojim sinom i njegovim ocem, miješala sam alkohol i lijekove, što je uzrokovalo da se izgubim. Zbog toga duboko žalim. Moj sin spavao je sa svojim tatom, hvala Bogu. Ovo sam uzela vrlo ozbiljno, i ispričavam se svim putnicima i ekipi na smetnji. Zahvalna sam svima koji su mi pomogli. Imam mane, kao i svi, i potpuno se sramim svog čina. Zaista mi je jako žao', zaključila je Blair.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene