441106
441106
441106
441106
441106

TOTALNO PUKLA Slavna glumica priznala: Miješala sam alkohol i tablete!

  • , 22.06.2016., 13:43
  • Autor:
  • komentara

Glumica Selma Blair ispričala se nakon što je napravila veliki incident u avionu. 'Napravila sam veliku grešku i miješala alkohol i tablete', tvrdi u izjavi.

 
 
 
 
Selma Blair (Foto: Getty)
Selma Blair (Foto: Getty)

Nakon što je napravila veliki incident na avionskom letu, nakon kojeg su je dvije medicinske sestre smirile i odvele na hitnu, Selma Blair obratila se javnosti. Da podsjetimo, Selma se sa svojim 4-godišnjim sinom vraćala s odmora u Cancunu, a tijekom leta miješala je alkohol i tablete. Uslijed toga, počela je nekontrolirano vrištati da je netko napada i pali joj intimne dijelove. 'Ne da mi ni piti ni jesti. Tuče me, ubit će me', vrištala je Selma.

Selma Blair (Foto: Getty)

Njezina isprika i objašnjenje glasi ovako:

'Napravila sam veliku grešku. Nakon lijepog putovanja sa svojim sinom i njegovim ocem, miješala sam alkohol i lijekove, što je uzrokovalo da se izgubim. Zbog toga duboko žalim. Moj sin spavao je sa svojim tatom, hvala Bogu. Ovo sam uzela vrlo ozbiljno, i ispričavam se svim putnicima i ekipi na smetnji. Zahvalna sam svima koji su mi pomogli. Imam mane, kao i svi, i potpuno se sramim svog čina. Zaista mi je jako žao', zaključila je Blair.

Selma Blair (Foto: Getty)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se