Honorarno

Seka Aleksić za 800 eura postala zločesta Štrumpfeta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Seka je zaradila samo 800 eura za razliku od holivudskih zvijezda koje dobivaju vrtoglave iznose novca.

Srpska pjevačica Seka Svetlana Aleksić postala je Štrumpfeta, ali samo nakratko. Naime, Seka je ušla u stiduo kako bi slavnom liku posudila glas za potrebe sinkronizacije dugometražnog 3D filma 'Štrumpfovi 2', piše srpski Kurir.

Pogledaj i ovo Seka Aleksić - 3 "Danas bogatija za dva života" Srpska folk zvijezda pozirala kao i 2005. godine na disko kugli: "Svaka sličnost je (ne)namjerna"

Prema pisanju Kurira, Seka je za to zaradila samo 800 eura za razliku od holivudskih zvijezda koje za ovakve angažmane dobivaju vrtoglave iznose novca.



>> Seka Aleksić pobrala batine na Tajlandu

Zanimljivo je i kako Seka neće posuditi glas dobroj nego zločestoj Štrumpfeti. Prema legendi, Štrumpfetu je stvorio Gargamel da bi ušla u selo i uništila Štrumpfove. Bila je crnokosa, a onda ju je Veliki Štrumpf začarao pa je postala plavuša i dobrica. U novom filmu Gargamel stvori nekoliko zločestih Štrumpfova, koje on naziva Nevaljalci. A onda shvata da mu oni ne mogu pomoći u uništenju Štrumpfova te baca čini na Štrumpfetu. Ona ponovo postaje loša i u tom trenutku nastupa Seka sa svojim glasom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene