Kaje se?

Iskrena izjava ili marketinški trik - 'Da nema djece, presudio bih sam sebi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako pada gledanost najpoznatijoj reality obitelji, sve su glasnije priče o tome kako se više ne radi o reality programu, već o smišljenom i pomno režiranom showu.

'Keeping Up With The Kardashians' reality show cijelom svijetu izlazi na uši, ali čini se kako i dalje ima onih koji ga pobožno prate. Statistike u zadnje vrijeme nisu baš najsjajnije, pa ekipa smišlja nove načine kako privući i šokirati gledatelje. Ovog puta u glavnoj ulozi bio je Scott Disick, odbjegla crna ovca.

Pogledaj i ovo showbuzz finale u stilu Klan Kardashian-Jenner oprostio se od publike, Kim je tek na kraju otkrila detalj koji nitko nije znao

Zna se kako Scott i dalje zarađuje ogromne novce na račun showa, a tako će bit čak i ako ga izbace. Ipak, mamagerica Kris zna kako iskoristiti svaku situaciju, a posebno ovu između Scotta i Kourtney.

On zna kako unovčiti životne probleme - Scott tek sada dolazi na svoje

Scott je odlučio posjetiti Kris kako bi s njom razgovarao o svemu što se zadnjih mjeseci događalo, i navodno nije imao pojma kako će u kući biti baš cijeli klan. Jasno, njemu to nije ni najmanje smetalo pa je ispred svih započeo svoju dirljivu priču kroz koju se nije ispričao samo Kourtney što ju je ostavio i varao, već i ostatku klana koje je svojim ponašanjem razočarao.

Udarna izjava svakako je bila ona kada je rekao, Da nema djece, presudio bih sam sebi'. Baš ta izjava kod gledatelja je izazvala smijeh, jer svi znaju koliko Scott voli sebe i kako mu takvo što nikada ne bi palo ni na kraj pameti. Sve u svemu, bio je to još jedan način za podizanje gledanosti, jer ljudi, iz nekog razloga, uvijek padaju na drame.

 

A photo posted by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene