Sve rade skupa

NORMALNO ILI POREMEĆENO? Manekenka prebliska sa sestrinim bivšim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Scott Disick i Kendall Jenner provode sve više vremena zajedno pa su ih mediji prozvali čudnima - u najmanju ruku.

Njihov odnos mnogi sad već nazivaju bizarnim i čudnim - u najmanju ruku. Naime, Scott Disick i Kendall Jenner provode jako puno vremena zajedno, a to ne bi bilo ništa čudno da se Scott nije itekako tijekom vremena zamjerio njezinoj sestri Kourtney Kardashian. Scott i Koutney proveli su zajedno 10 godina te su dobili troje djece, a potom ju je on prevario pa se Kourtney odlučila reći mu zbogom nakon svega.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner Ma nema odustajanja! Video koji je u kratkom roku postao hit: Jedva se uvukla u tijesnu haljinu, ali na ono što je uslijedilo nije računala!

Nakon toga, uslijedili su Scottovi pokušaji rehabilitacije i odvikavanja, no starih navika teško se rješiti. U tome mu nimalo ne pomaže lijepa Kendall, koja s njim ovih dana tulumari u Cannesu. Scott i Kendall doslovno su nerazdvojni - zajedno se pojavljuju na javnim događanjima, ručkovima i u noćnim izlascima. Paparazzi su zabilježili jedan njihov 'canneski' dan, a on je izgledao tako da je Kendall posjetila Scottov luksuzan stan na brdima Cannesa, onda su zajedno otišli na piće, a večer završili izlaskom po noćnim klubovima.

Sve to, natjeralo je strane medije da se raspišu o čudnom odnosu Kendall i Scotta. Tim više što divlji Scott navodno ima i mlađahnu djevojka, koja je fizički iznimno slična Kendall. S druge strane, Scott je u obitelji Kardashian jako dugo, pa ne čudi što je blizak s Kendall, koja je više puta Scotta nazvala svojim bratom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene