457557
457557
457557
457557
457557

"UHVATILA GA JE U GARDEROBI S DRUGOM " Skandal na snimanju hit serije!

  • , 19.11.2016., 11:03
  • Autor:
  • komentara

Hit serija "Saved By The Bell" nije bila sočna samo na ekranu, već i iza njega.

 
 
 
 
Saved By The Bell (Foto. Getty)
Saved By The Bell (Foto. Getty)

Tinejdžerska hit serija "Saved By The Bell" golicala je maštu tinejdžera diljem svijeta dok se emitirala. Kada je 1993. godine prikazivanje stalo, o glavnim akterima nije se prestalo pričati. A novi, sočni detalji izlaze u javnost i dalje, pogotovo sada kada izlazi knjiga o informacijama sa snimanja.

RadarOnline objavio je dijelove knjige koja navodi da je glavna glumica Tiffani-Amber Thiessen bila u vezi s kolegom Marijem Lopezom, koja je naglo završila kad ga je na setu uhvatila kako je vara sa sporednom glumicom. Dodano je i da je bila s kolegom Markom-Paulom Gosselaarom.

Saved By The Bell (Foto. Getty)

Producent serije Peter Engel tvrdi da je Tiffani bila prvo s Markom, a onda s Lopezom. "Uhvatila ga je u garderobi sa sporednom glumicom. Nosila je njegovu kožnu jaknu koju je potom u bijesu potrgala i bacila na njega", prisjeća se producent. Engel je otkrio i da je bio ovisan o drogama prije snimanja same hit serije.

Saved By The Bell (Foto. Getty)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se