Progovorio o svemu

SEKS SKANDAL Procurio golišavi video slavnog mladog glazbenika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sam Callahan probija se na sceni, a u tome mu nije problem koristiti svoj seksipil.

Mladi glazbenik, zvijezda showa X Factor, nalazi se ovih dana u skandalu života. Naime, Sam Callahan snimio je svojedobno video na kojem se samozadovoljava, a iako nije bio namijenjen očima svijeta - neizbježno se dogodila. Dvije godine nakon što se video snimio, objavljen je na jednom profilu na Twitteru.

Pogledaj i ovo One Direction (Foto: Getty Images) Bivši šef ga hvali Prije nego što je postao dio glazbene senzacije radio je u pekari, a promjenom imidža šokirao je fanove

Neizbježno, Samov video obišao je svijet. Za The Sun je progovorio o svemu što se dogodilo. "To se dogodilo prije nekoliko godina, bio sam tinejdžer, klinac", rekao je Callahan. Profil na Twitteru na kojem je objavljen njegov video, vrlo brzo je uklonjen, no video nije baš tako lako izbrisati s lica zemlje. Međutim, ovo nije prvi put da se mladi pjevač našao na meti.

Naime, njegove golišave fotografije ugledale su svijetlo dana nakon što ih je prije nešto više od dvije godine slao jednoj starleti. "Ovo nije nešto što bi mi se dogodilo danas. Želim se ispričati svima koji me podržavaju, a posebno svojim prijateljima i obitelji. Nikad nisam nikog htio uvrijediti ili povrijediti", priča Callahan. I dok mladić nastavlja inzistirati na tome da mu je najvažnija glazbena karijera, jedan pogled na njegov Instagram dat će vam do znanja da itekako voli svoje golo tijelo pa mu nije problem u izazovnim izdanjima pozirati.

 

Wake Up work out at home this morning with my new @lonsdaleau push up bars! Now for my run!!! #PushYourLimits

A video posted by Sam Callahan (@itssamcallahan) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene