Bivša traži milijun

Zlostavljanje i drogiranje? Omiljeni glumac anđeoskog lica našao se u velikom problemu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elsie Hewitt tvrdi da ju je Ryan Phillippe pretukao dok je bio u pijanom stanju. On se brani govoreći kako se djevojka samo želi osvetiti i okoristiti.

Nekad omiljeni glumac danas se bori s teškim optužbama. Ryan Phillippe nalazi se u problemu jer je bivša djevojka predala tužbu protiv njega. Tvrdi da ju je glumac zlostavljao, da ju je pretukao, a optužila ga je i za zloupotrebu raznih droga. Elsie Hewitt tvrdi, piše TMZ, da je u srpnju otišla u njegov dom pokupiti svoje stvari.

Pogledaj i ovo showbuzz Uhvaćeni Ima novu djevojku - 17 godina mlađu studenticu!

Našla ga je pijanog, a vrijeđanje je krenulo odmah. Tvrdi da je Ryan prema njoj agresivan bio oduvijek te da ju je bacio niz stepenice i vrijeđao. Otišla je u bolnicu, pozvala policiju i dobila nalaz koji ide u korist njezinim tvrdnjama. Ostala je s jakim bolovima u prsima, velikim modricama i ogrebotinama. U tužbi koju je predala Elsie traži više od milijun dolara.

Phillippe tvrdi da ga bivša tuži iz osvete. Dodaje da je tužitelj odbio tužiti ga nakon istrage slučaja nasilja te da ga je djevojka prijavila iz osvete. Dodao je da je ona napala njega nekoliko dana nakon što ju je ostavio. Pojavila se u njegovu domu i odbila otići.

 

A post shared by Elsie

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene