Sve je 'slučajno'

JOŠ JEDAN SEKS SKANDAL NA VIDIKU - pogodite iz čije radionice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njihovi cijelo carstvo, budimo realni, sagrađeno je na jednoj jedinoj snimci seksa.

Ako je upalilo jednom, možda upali i drugi put. Čini se kako su Rob Kardashian i njegova djevojka Blac Chyna smislili idealan način za podizanje popularnosti. Svi znamo koliko je snimka seksa Kim i njezinog bivšeg supruga napravila za njezinu karijeru, pa nema razloga da se to još jednom ne dogodi, a na kraju krajeva, sve ostaje u obitelji.

Pogledaj i ovo Blac Chyna (Foto: Profimedia) prepucavanja ne prestaju Nekadašnja striptizeta ne da mira svom bivšem, ovoga puta je na sud odlučila dovesti čitavu njegovu obitelj

Tijekom proteklog vikenda netko je navodno provalio u kuću u kojoj žive Rob i Blac, i otuđio novac i nakit. Oni tada nisu bili kod kuće. U kući se nalazila i snimka seksa Blac i Tyga koje je, navodno, isto ukradena. Glava kuće, mama Kris smatra kako je sve to namješteno i kako prave provale nikada nije ni bilo. Ona nagađa kako bi snimka seksa vrlo skoro mogla 'procuriti' u javnost. Kris je uvjerena kako su sve osmislili Rob i Chyna koji će objaviti snimku i tako zaraditi jako puno dolara.

Priznat ćete, prilično dijabolično.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene