Nikad napetiji povratak

Rob dojurio kući - Je li ga djevojka po drugi put prevarila?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Povratak Roberta Pattinsona iz New Yorka u Los Angeles nikad nije bio napetiji!

Izgleda kako će Kristen morati svom dragom, Robertu Pattinsonu objasniti tko je muškarac u čiji je automobil sjela početkom ovog tjedna.

Pogledaj i ovo Robert Pattinson i Suki Waterhouse - 3 rijedak zajednički izlazak Zvijezdu Sumrak sage još nismo vidjeli ovako sretnog, s lijepom djevojkom prepustio se nježnostima pred očima bivše koja mu je slomila srce!

Iako se na fotografijama ne vidi jasno tko je muškarac u čiji je automobil sjela popularna hollywoodska glumica Kristen Stewart, mediji nagađaju kako je riječ o Rupertu Sandersu, redatelju filma 'Snjeguljica i lovac' s kojim je Kristen prošlog ljeta uhvaćena u preljubničkom činu.

Paparazzi koji su snimili par tvrde kako muškarac neodoljivo podsjeća na Ruperta, a njihovu tvrdnju pojačava činjenica kako je automobil iste marke kao i Sandersov.

>> Što vam je čudno na ovoj fotografiji?

Navodno se Kristen s nepoznatim muškarcem sastala ispred meksičkog restorana u Los Angelesu te su se zajedno odvezli u nepoznatom smjeru.

Podsjećamo, Kristen se prošle godine javno ispričala Robertu za javni preljub nakon čega su i prekinuli. Ubrzo nakon premijere zadnjeg dijela Sumrak sage pomirili su se te se činilo kako su svi problemi iza njih. Još su prije nekoliko dana viđeni u zajedničkok šetnji Los Angelesom!
Što se tiče Sandersa, njegova supruga Liberty je u siječnju ove godine podnijela zahtjev za razvod braka. Zajedno imaju dvoje djece, a ni javna isprika nije mogla popraviti stvar između njih dvoje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene